Vacatures

NeoDyn is een start-up consultancybedrijf. De werkwijze kenmerkt zich als: no-nonsense, gericht op resultaat, goed werk leveren en daar veel plezier in hebben. Na een degelijke basis te hebben gelegd is het nu tijd voor uitbreiding. Er is op dit moment daarom een vacature voor een

SENIOR CONSULTANT/MANAGING PARTNER

Positie
Als senior consultant/managing partner geef je juridische en strategische adviezen aan overheden en marktpartijen in gereguleerde sectoren, ad hoc of op detacheringsbasis, nationaal of internationaal. Je werkt samen met partners of je werkt zelfstandig. Je verwerft (zelfstandig) nieuwe opdrachten en je denkt mee over en werkt mee aan een rooskleurige toekomst voor NeoDyn.

Wat jij ons biedt
Je bent een mededingingsjurist met tenminste 6 jaar aantoonbare Experience met marktregulering en toezicht. Bij voorkeur heb je Experience in de energiesector en/of de zorgsector. Je hebt plezier in je rol als inhoudelijk deskundige, maar je bent ook in staat om zelfstandig opdrachten te genereren uit het netwerk dat je de afgelopen jaren hebt opgebouwd. Daarnaast heb je een goed gevoel voor humor, je kan zelfstandig werken en je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Je bent bereid om te reizen.

Wat wij jou bieden
NeoDyn biedt je veel vrijheid om je eigen ideeën vorm te geven: persoonlijke groei en plezier hebben in je werk zijn belangrijk. Daarnaast biedt NeoDyn een adequaat arbeidsvoorwaardenpakket, zowel wat betreft de primaire als de secundaire arbeidsvoorwaarden: de balans tussen werk en privé heeft onze aandacht. Participatie behoort tot de mogelijkheden.

Contact
Interesse? Stuur een brief met je motivatie en een uitgebreid CV naar:
NeoDyn Competition Consulting BV
t.a.v. mr H.J. Hoogeveen
Postbus 2025
3440 DA Woerden
Of per email naar: info@neodyn.nl
Of bel voor meer informatie: +31 (0)348 – 785 100